Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Άνοιξαν τα ...ντουλάπια!!!

Τετ-α-τετ στο Enjoy, μαθαίνω ότι είχαν σήμερα το πρωί ο ...έμπειρος με το Ν. Βλαδίκα.
Όπως καταλαβαίνετε οι ημερομηνίες άρχισαν να στριμώχνουν και οι “φερέλπιδες” πολιτικοί μας άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι οι υποψηφιότητές τους δεν περπατάν.


Με πρωτοβουλία λοιπόν, του ...έμπειρου -απ'οτι μαθαίνω-, συναντήθηκαν στο κεντρικό καφέ, φιλοδοξώντας να βρουν λύση για το μέλλον -μάλλον το δικό τους-. Έτσι τα είπαν για καμιά ωρίτσα σε ευχάριστο κλίμα αλλά πολύ προβληματισμένοι.
Οι συνεργάτες του κ. Βλαδίκα στο μεταξύ διαρρέουν ότι ο ...έμπειρος έκανε πρόταση στον κ. Βλαδίκα για διεξαγωγή δημοσκόπησης μεταξύ τους και ο νικητής να είναι ο επικεφαλής του κοινού συνδυασμού τους.
Φαίνεται λοιπόν ότι αρχίζουν να επιβεβαιώνονται οι έντονες φήμες που κυριάρχησαν χθες και προχθές περί αποσύρσεως της υποψηφιότητας του ...έμπειρου.
Η αλήθεια είναι ότι όλες οι πηγές καταγράφουν έντονη δυστοκία του ...έμπειρου, στη δημιουργία συνδυασμού, με συνεργάτες του, να τον συμβουλεύουν να αποσυρθεί, με αιτιολογία την κάθοδό του στην περιφέρεια, ως περιφερειακός σύμβουλος, ώστε να αποφύγει το στραπάτσο. 
Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν ότι τα περί δημοσκόπησης, είναι πολιτικός ελιγμός που θα εξυπηρετήσει και τους δύο, καθώς ο μεν Ν.Βλαδίκας θα επιδιωχθεί να έχει σαφές προβάδισμα προκειμένου να δημιουργήσει ρεύμα νικητή..., ο δε ...έμπειρος θα φανεί συναινετικός και στη συνέχεια θα αποσυρθεί προς την περιφέρεια έχοντας τη στήριξη της ομάδας Βλαδίκα. Ιστορίες για αγρίους δηλαδή, καθώς ότι και να έχουν στο μυαλό τους ο λαός τους ετοιμάζει "λεμονάκια".
Άλλωστε αν θέλουν δημοσκόπηση, να, ας δουν τη δική μας... Ναι, δεν έχω αυταπάτες φίλοι μου, να πιστεύω ότι η δημοσκόπηση που έβγαλα στο Blog είναι αξιόπιστη. Σίγουρα όμως, θα είναι το ίδιο αξιόπιστη και ίσως περισσότερο, από αυτή που θα παραγγείλουν... Και στο τέλος τέλος, ας βάλουν τους φίλους τους να μπουν στο blog και να ψηφίσουν, τοτέ θα έχουν μια ένδειξη, ανέξοδη μάλιστα. 
Ας μην ψάχνουν άλλα κόλπα λοιπόν. Ιδού η Ρόδος, έρχεται και το πήδημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου