Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ»


«Η Κεντρική Μακεδονία μπορεί και επιβάλλεται να γίνει ατμομηχανή ανάπτυξης για τη χώρα και τα Βαλκάνια. Χρειάζεται όμως διάθεση και δουλειά. Απαιτείται πολιτική βούληση», τόνισε ουποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, παρουσιάζοντας σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010, στις 12.15 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Porto Palace, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» για τα ψηφοδέλτια όλων των νομών. 
Στο νομό Σερρών οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

Βενετικίδης Ιωάννης του Κωνσταντίνου. Γεννημένος το 1958. Έγγαμος με τρία παιδιά. Απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής 'Προμηθέας' – Ηλεκτρολόγος Τεχνικός. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Upsalla (Ουψάλα) του Οικονομικού Τμήματος. Κατά την παραμονή του στη Σουηδία εργάστηκε ως παρουσιαστής εκπομπών τηλεόρασης με πρόγραμμα για τους μετανάστες. Ασχολείται με Ακαδημίες Ποδοσφαίρου για ηλικίες από 6- 12 ετών.
Γεωργιάδης Θεόδωρος του Τιμοθέου. Γεννημένος το 1968. Έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας. Εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Δήμαρχος Λευκώνα.
Δάγκου Αναστασία του Δημητρίου. Γεννημένη το 1978. Έγγαμη με ένα παιδί. Πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδίκευση στη 'Βυζαντινή και Νεοελληνική'. Υποψήφια Βουλευτής.
Δουβίτσα Αγνή του Αστερίου. Γεννημένη το 1947. Έγγαμη με δύο παιδιά. Σπούδασε Λογιστικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντινομάρχης – πρόεδρος της Επιτροπής τεχνικών Υποδομών- Χωροταξίας- Περιβάλλοντος και συγκοινωνιών. Υποψήφια Βουλευτής.
Ηλιάδης Αβραάμ του Θωμά. Γεννημένος το 1960. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανικών- Ηλεκτρονικών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην INTRACOM TELECOM στο τμήμα άμεσης τεχνικής υποστήριξης πελατών στο Νομό Σερρών. Πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομού Σερρών.
Ιακωβίδης Ιάκωβος του Σπυρίδωνα. Γενημμένος το 1962. Έγγαμος με ένα παιδί. Απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Πρώην κοινοτικός σύμβουλος στην Κοινότητα Κάτω Πορροίων. Δήμαρχος του Δήμου Κερκίνης.
Μασλαρινός Αθανάσιος του Δημητρίου. Γεννημένος το 1960. Έγγαμος με ένα παιδί. Πτυχιούχος της Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών. Εκφωνητής ειδήσεων σε κανάλια του Νομού Σερρών. Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Γλωσσών.
Μπασδάνης Αθανάσιος του Αλεξάνδρου. Γεννημένος το 1957. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Α.Π.Θ., Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών. Πρώην Αντινομάρχης Παιδείας – Νεολαίας και Πολιτισμού, Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομού Σερρών.
Πεχλιβανίδης Ιωάννης του Γεωργίου. Γεννημένος το 1966. Έγγαμος με ένα παιδί. Πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του Καμερίνο της Ιταλίας- Έμπορος ετοίμων ενδυμάτων. Τέως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σερραίων.
Ρίζος Ισαάκ του Σωτηρίου. Γεννημένος το 1954. Έγγαμος πατέρας πέντε παιδιών. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Δήμαρχος Στρυμονικού Νομού Σερρών. Πρόεδρος της Επιχείρησης διαχείρισης Στερών Αποβλήτων Νομού Σερρών.
Σπυρόπουλος Παναγιώτης του Θεοδώρου. Γεννημένος το 1966. Έγγαμος με ένα παιδί. Πτυχιούχος Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι στέλεχος της Super League Ελλάδος από την ίδρυσή της έως και σήμερα. Αιρετό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.
Σφελινιώτης Νικόλαος του Μενελάου. Γεννημένος το 1957. Έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος της Σχολής Ευκλείδη, του Τμήματος Ηλεκτρονικών, αλλά ασχολήθηκε μόνο με τη γεωργία και την πτηνοτροφία. Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομού Σερρών και Αντιπρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου