Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ: «ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»



Σε περίπου 600 άτομα που κατέκλυσαν το ξενοδοχείο Γερακίνα στη Νιγρίτα μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές της ΝΔ Σερρών Τάσος Καρυπίδης και Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Τσιπλάκης, ο πρώην Νομάρχης Σερρών Κώστας Παπαπαναγιώτου, ο Δήμαρχος Τραγίλου Χρήστος Γκαντίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αριστείδης Δρογαλάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών Κώστας Στάγκος και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.


Ο κ. Ψωμιάδης εμφανίστηκε ενωτικός τονίζοντας πως «όλοι μαζί» πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα κόμματα και από κοινού να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο μέλλον. Για αυτόν το λόγο υπενθύμισε τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη. «Πρέπει να έχουμε περισσότερη αρετή και πατριωτισμό, να βάλουμε στην άκρη τα προσωπικά μας συμφέροντα και την ιδιοτέλειά μας, προς όφελος της Πατρίδας. Η διχόνοια μόνο κακό έχει φέρει στον τόπο αυτό».
Όσον αφορά στη Νιγρίτα, επικεντρώθηκε στα έργα υποδομής που πρέπει να δρομολογηθούν ώστε η περιοχή «να πρωταγωνιστήσει και να ξαναγίνει σπουδαίο εμπορικό και οικονομικό κέντρο όπως στο παρελθόν».
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης αναφέρθηκε στη δυναμική παρουσία του Π. Ψωμιάδη στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στη διεκδίκηση κονδυλίων από την κεντρική κυβέρνηση για την υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας». Ειδικότερα εστίασε στην αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Νιγρίτας, στην ολοκλήρωση-ανακαίνιση των αρδευτικών δικτύων, στη μελέτη του κάθετου οδικού άξονα Νιγρίτας-Σοχός-Σκεπαστό, στην ένταξη της λεκάνης του Στρυμόνα σε ευρωπαϊκό περιβαλλοντικό πρόγραμμα, στην ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας και στην ανάδειξη και προβολή του αρχαιολογικού χώρου της Τερπνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου