Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.


Αγαπητοί φίλοι, 
η πρόβλεψη γι' αυτή την Κυριακή ομολογώ ότι είναι πολύ δύσκολη. Οι συσχετισμοί είναι τέτοιοι που κάνουν το τελικό αποτέλεσμα ιδιαίτερα ευμετάβλητο. Πρέπει να σας πω ότι η τελική εικόνα δεν με εκπλήσσει.  Είναι κάτι που περίμενα και σας το είχα επισημάνει και στην προηγούμενη ανάλυσή μου. Για να μιλήσουμε με πρόσωπα και καταστάσεις η κα Μήκα έχει απέναντί της όλους τους κοτσαμπάσηδες που έχασαν τα οφίκιά τους, με αποτέλεσμα το "παζάρι" να βγάζει Καλαϊτζή. Από την άλλη η κα Μήκα έχει μαζί της την καθημερινότητα και τη μετριοπάθεια, αυτόν που δεν περιμένει τον διορισμό, τη συμμαχία, την εκδούλευση και είναι μακριά από οπαδισμούς, αυτόν που θέλει μια βελτίωση ποιότητας ζωής και ισονομία. Έτσι λοιπόν έχει αρχίσει να διαμορφώνεται ένας σκληροπυρινικό ΄΄Αντιμηκικό΄΄ μέτωπο που χτυπά πόρτες και επιζητά την καταδίκη της νικήτριάς του και ένα βουβό λαϊκό ποτάμι που οι κοτσαμπάσηδες μάταια προσπαθούν να αναχαιτήσουν και που αν έχουν την ίδια αστοχία μέχρι τέλους, το αποτέλεσμα θα καταπλήξει πολλούς.
Απόψε δεν θα σας δώσω νούμερα γιατί περιμένω κάποιες τελευταίες πληροφορίες και θα τα πούμε πιθανότατα αύριο πρωί ή λίγο μετά το μεσημέρι.
Με βεβαιότητα όμως σας λέω ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και ο Δ. Καλαϊτζής δεν θα αποφύγει τη 2η θέση, η έκταση της ήττας του είναι το ζητούμενο πλέον.

Ο εκλογολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου