Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

KO-KO-KO-KO-KO-KO-KO

Όπως είχα ξαναγράψει η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά είχε πάρει στο λαιμό της, τους άλλους δύο αξιότιμους εκπροσώπους της Γαλάζιας παράταξης (Θ. Λεονταρίδη και Α. Καρυπίδη) στο Ν. Σερρών. Η κα Κόλλια δημοσιοποιώντας εξ αρχής, την επιλογή της να καταψηφίσει το Μνημόνιο 2, πήρε τη γη κάτω απ' τα πόδια των δύο εταίρων βουλευτών που φοβήθηκαν ότι δεν θα είχαν που να σταθούν, αν μόνο η Κυρία αντίπαλός τους, εμφανίζονταν να σηκώνει το ανάστημά της, στον όλεθρο των μέτρων που θα αποφασίζονταν. Λίγες μέρες μετά και αφού έχουν ήδη διαγραφεί από τη Ν. Δημοκρατία, αισθανόμενοι ότι και πάλι δεν έχουν πολιτικό χώρο αυτή τη φορά για να σταθούν, αποφάσισαν να πάρουν το δρόμο της υποταγής στο "Δυνάστη" αρχηγό και ως μεταμελημένα και παραπλανημένα παιδιά να ζητήσουν άφεση αμαρτιών. Ας μην τους κακίζουμε. Κάποιοι σε ανάλογες περιπτώσεις λένε ότι "τα παντελόνια είναι δύσκολα ρούχα".

Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Απλά, μάλλον κάποιοι είναι πεπεισμένοι ότι η λήθη  του ελληνικού λαού έρχεται πολύ γρήγορα. Αν και διαφωνώ και με τις δύο αποφάσεις που πήρε η κα Κόλλια οφείλω να τη συγχαρώ για τη στιβαρή στάση της και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια της πολιτικής της καριέρας. Στους δύο άλλους βουλευτές εύχομαι η απόφαση που πήραν να είναι προϊόν ώριμης σκέψης και γνήσιας αλλαγής άποψης και όχι προϊόν εκβιαστικής συμπεριφοράς και πολιτικής υποταγής και αν κάποιοι την ώρα που εγώ γράφω αυτά τα λόγια γράφουν τα κείμενα της επαναφοράς τους στην αγκαλιά της μητέρας παράταξης (που δεν το νομίζω) τότε να φοβούνται διπλά αυτά τα χέρια που θέλουν να τους ξαναγκαλιάσουν.
Τέλος θα σας πω και ένα "μυστικό!!!!".  Σύντομα ο μεγάλος ηγέτης της ΠΟΛΑΝανεωτικής ΝΔ, θα παρακαλέσει γονατιστός να γυρίσουν πίσω και να ξαναγίνουν οικογένεια, όλους όσους διέγραψε. Είτε ψήφισαν, είτε δεν ψήφισαν σήμερα, είτε ψηφίσουν, είτε δεν ψηφίσουν άλλους εφαρμοστικούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου