Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Η Πανεπιστημίου μπορεί. Η Αθανασίου Αργυρού;

Πρόσφατα η Υπουργός Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη παρουσίασε το πρόγραμμα Αθήνα-Αττική 2014 το οποίο μεταξύ άλλων παρεμβάσεων περιλαμβάνει όπως βλέπετε και στη φωτογραφία τη μετατροπή της Πανεπιστημίου σε άξονα δημόσιας συγκοινωνίας ποδηλάτου και περιπάτου.
 Η Πανεπιστημίου λοιπόν την οποία διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα ημερησίως θα πεζοδρομηθεί και τα αυτοκίνητα θα διοχετευτούν στις άλλες κομβικές οδούς. Και αυτό κάποιοι λένε ότι είναι εφικτό -και μάλλον έτσι θα είναι- και θα πραγματοποιηθεί μια παρέμβαση που θα επηρεάσει χιλιάδες κόσμου και αντιδράσεις μέχρι τώρα τουλάχιστο δεν άκουσα από πολίτες ή φορείς. Στη Νιγρίτα όμως κάποιοι λένε ότι η Αθαν. Αργυρού είναι αδύνατο να πεζοδρομηθεί διότι θα καταστραφούν οι επαγγελματίες των παράπλευρων καταστημάτων!!!
Ευτυχώς η Δήμαρχος δεν φαίνεται να καταλαβαίνει από τέτοια μιζέρια και ξεκινώντας από το ξήλωμα του εκτρώματος Βλαδίκα στην Κεντρική Πλατεία πιστεύω ότι θα φέρει μια ανθρώπινη και καλαίσθητη λύση στο χρονίζων πρόβλημα της Κεντρικής Πλατείας της Πόλης μας. Αν προλάβει βέβαια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου